Кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №95 Анжела Макеєва чуттєво звернулась до українців. Вона не змогла стримати сліз і пригадала найболючіше.

Макеєва - чемпіонка Європи та світу з тхеквондо, голова Федерації єдиноборств ММА в Київській області. Раніше її незаконно звільнили з посади директора стадіону "Чемпіон" в Ірпені через відмову від участі в агітації за тодішнього кандидата в президенти Петра Порошенка. Вона була вагітна...

Жінка тричі потрапляла у лікарню... Вона зі сльозами на очах пригадала, що з нею перестали спілкуватись друзі і знайомі, на її родину чинили тиск. Голова партії "Нові обличчя" Воладимир Карплюк вирішив з неї просто познущатись диктаторськими методами.

"На шостому місяці вагітності я втратила дитину. Дай Бог жодній матері не побачити і не пережити це. Коли втрачаєш найдорожче у житті, лишається єдине - боротися до кінця. Я не зупинюсь, я йтиму далі, які б перешкоди не траплялися на моєму шляху. Я доведу, що свавілля старої влади можна подолати і вибороти для нас гідне майбутнє", - сказала Макеєва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Я буду боротися за майбутнє...

Коли втрачаєш найдорожче у житті, лишається єдине - боротися до кінця. Я не зупинюсь, я йтиму далі, які б перешкоди не траплялися на моєму шляху. Я доведу, що свавілля старої влади можна подолати і вибороти для нас гідне майбутнє!

Geplaatst door Анжела Макеєва op Zondag 7 juli 2019

Говорити про Ірпінь, як про місто парків, не згадуючи, що це місто без нормальних комунікацій, неможливо. Там щодня вирубують дерева, немає дитячих садочків та шкіл.

Нагадаємо, Порошенко взявся погрожувати українцям після вигуків "Ганьба!": "Наступного разу по пиці отримаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Експрезидент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".