Краматорський футбольний клуб "Авангард" прийняв до свого складу голкіпера Микиту Зеленського. Про це повідомив наставник команди Олександр Косевич. Контракт розраховано на два роки.

До цього моменту Зеленський був вихованцем Запорізького «Металурга» і виступав у складі запорізької команди у Дитячо-юнацькій спортивній лізі України.

Читайте Знай в Google News!

Зеленський також виступав за "Металург" U-19 (13 матчів), "Сталь U -19" (1 матч), "Сталь U - 21" (6 матчів).

На професійному рівні виступав за команди першої ліги: "Зірка" (13 матчів у чемпіонаті), 1 матч за Кубок України, за ПФК "Суми" (12 матчів).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На національному рівні провів три гри в складі Національної збірної України U - 17 в рамках відбору на Чемпіонат Європи 2015 року.

Хоча в минулому сезоні Зеленський і пропустив 55 голів, Олександр Косевич упевнений, що під його керівництвом голкіпер зможе сповна розкрити свій потенціал. На перших зборах команди Зеленський вже подавав неабиякі надії.

Номером Зеленського у новій команді – 71.

Нагадуємо, Тайсона із Шахтаря завалили пропозиціями, де феєритиме бразилець

Як повідомляв портал Знай.ua, що "Мессі в спідниці" перебралася з України до Іспанії

Також Знай.ua писав, що Реал звернувся до Тотті з привабливою пропозицією: вдалий момент