Легендарний капітан донецького "Шахтаря", 37-річний хорват Даріо Срна повернувся в штаб гірників. Екс-капітан увійшов до тренерського складу Луїша Каштру. Відомо, що тепер Даріо буде його помічником.

Про це пишуть українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Даріо Срна, Getty Images
Даріо Срна, Getty Images

Журналісти припускають, що у майбутньому хорвата розглядають як головного тренера команди. Каштру вже 57 років, досвіду роботи з сильними командами або трофеїв у нього немає. Ймовірно, прийшов ненадовго.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Не менш важливий інший аспект. "Шахтар" переживає зміну поколінь. Триматися все на Тайсоні, Марлосі, Ісмаїлі вже не може. Напевно, це один із вагомих мінусів роботи попереднього тренера Паулу Фонсеки: майже ніхто з нових гравців не став не те що лідером, а гравцем основного складу. Виняток - Жуніор Мораес.

Нагадаємо, Зеленський стане голкіпером краматорського "Авангарду".

Як повідомляв Знай.uа МанСіті продасть головного конкурента на позицію Зінченка: що чекає на Фабіана Делфа.

Знай.uа писав, "Не для Роми квіточка росте": Тайсона з Шахтаря завалили пропозиціями, де феєритиме бразилець.