Олександр Усик виклав відео своїх перших тренувань після того, як через розрив біцепса він вибув з ладу і змушений був скасувати поєдинок проти Карлоса Такама, який повинен був відбутися ще 25 травня. Перед дебютом у суперважкій вазі Усик танцює в рингу і грається з боксерською грушею. На питання – Саня, як справи? – Усик віджартувався: "Справи у прокурора. У нас – літо. Все зашибісь, ми в залі! Той, хто оре, той і їсть". І на цьому слові Олександр потряс грушу лівим боковим.

Між тим підписників Олександра Усика в Instagram відео з тренування, яке він виклав, насторожило. На думку багатьох уболівальників, від колишньої жвавості і маневреності Усика, за рахунок якої він вимотував своїх супротивників і удостоювався порівнянь з Евандером Холіфілдом, і слід прохолов. Передплатники Усика з тривогою обговорюють його вагу.

"Гарні боки наїв", "Сань, мені здається, чи ти втратив швидкість?", "Що ти став повільний", "Так тренування не пікова, навіщо побиватися?", - кажуть українці.

Нагадаємо, 15 разів поспіль: Усику пообіцяли нечуване перед боєм з Такамом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Усик і Гвоздик оригінально підтримали кандидата від "Слуги народу" Зеленського.

Знай.uа писав, "Усика не знаю, а Ломаченко – найкращий у світі": у Києві Майк Тайсон влаштував яскравий перфоманс, відео.