Багато спортсменів в будь-який момент можуть порадувати себе дорогою покупкою. А якщо заглянути в їх автопарк, то напевно можна побачити машину своєї мрії. Давайте розглянемо ближче залізних красунь відомих боксерів.

Флойд Мейвезер (ексчемпіон світу в п'яти вагових категоріях)

Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер

Боксер не тільки скуповує машини, як сувеніри по всьому світу, але й має певну особливість - розставляти авто по містах і за кольоровою гаммою. Якщо заглянути в Майамі, то автопарк спортсмена у цьому місті збирає тільки білі машини.


А ось тут вже мешкають красуні чорного кольору.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сауль Альварес (чемпіон світу за версіями WBC, WBA і IBF в середній ваговій категорії)

Сауль Альварес
Сауль Альварес

Його Lamborgini, на якій Сауль розсікає по Монако не залишить байдужим жодного поціновувача. І не дивно, адже сам Флойд назвав Альвареса своїм спадкоємцем.

Ентоні Джошуа (ексчемпіон світу з версиям WBC, WBO и IBF в суперважкій вазі)

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Другий у світі найбільш грошовий боксер, але, всі його надбання - це спонсорські контракти. Саме завдяки їм він отримує шикарне житло, дизайнерські шмотки і круті тачки. І його улюблена Land Rover діставалася Джошуа не за гроші з його кишені.

Олександр Гвоздик (чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі)

Українець вирішив наслідувати приклад Джошуа і сісти в Land Rover. Проте, в цьому випадку, машину, на якій він об'їздив вже всю Каліфорнію, він купував за свій рахунок.

Олександр Усик (ексчемпіон світу з версиям WBC, IBF и WBO у крузервейте)

Після перемоги над Тоні Белл Усик, нарешті, зміг порадувати себе обновкою і пересів зі старої Skoda Octavia, на якій потрапив в аварію, на новенький Lexus LX.

Василь Ломаченко (чемпіон світу з версиям WBA и WBO у легкій ваговій категорії)

Українець один з тих, хто вже завів собі хоч і міні, але все ж - автопарк. зЗа масштабами йому ще дуже далеко до Флойда, однак початок покладено.

Строгий Mercedes Gelandewagen, який підкреслює мужність Василя.

Toyota Land Cruiser 200, як машина для полювання. Адже вона обладнана всім необхідним.

А так само, машина вихідного дня для катання по місту, яскрава Nissan Silvia. Ломаченко ще не делівся фотографіями своєї "ластівки", однак, уже розповів, що вона чисто для дрифтів.

Нагадаємо, 15 разів поспіль: Усику пообіцяли нечуване перед боєм з Такамом.

Як повідомляв Знай.uа, Усик і Гвоздик оригінально підтримали кандидата від "Слуги народу" Зеленського.

Також Знай.uа писав, "Усика не знаю, а Ломаченко – найкращий у світі": у Києві Майк Тайсон влаштував яскравий перфоманс, відео.