Перша ракетка світу серб Новак Джокович розповів, чого очікує від фінального матчу Вімблдону-2019, в якому він знову зустрінеться з Роджером Федерером.

Пару років поспіль вони зустрічались у фінальних матчах на "Вімблдоні". Тому, за словами Джоковича, він знає, чого очікувати від суперника.

Хто переможе у фіналі, залежитиме лише від майстерності спортсменів. Єдине, що можна сказати напевно – фінал буде епічним.

"Ми всі знаємо, який Федерер гарний скрізь - і особливо тут. Це покриття підкреслює переваги його гри. Він любить грати дуже швидко, позбавляє суперників часу, не грає один удар два рази поспіль. Постійно змушує тебе поспішати. Так що для таких гравців, як я і Надаль, які люблять більше часу, це постійний додатковий тиск.
Пару років поспіль я проводив з Роджером епічні фінали на "Вімблдоні", так що я знаю, чого очікувати", - сказав Джокович.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазначимо, що Джокович обігравав Федерера у фіналах Вімблдону в 2014-2015 роках.

Фінальний матч в чоловічому одиночному розряді пройде в неділю, 14 липня.

Нагадаємо, Новак Джокович став спортсменом року

Як повідомляв портал Знай.ua, Джокович зберіг лідерство в рейтингу ATP

Також Знай.ua писав, Джокович став чемпіоном Відкритого чемпіонату Австралії Australian Open-2019, обігравши у фіналі іспанця Рафаеля Надаля.