17-річна українка Дарiя Снігур стала переможницею юніорського "Великого шолому" Wimbledon-2019. У драматичному фіналі вона обіграла одну з фавориток - американку Алексу Ноель 6:4, 6:4.

"Для перемоги нашій співвітчизниці знадобилося менше години, точніше лише 45 хвилин – 6:3; 6:0", - зазначили у Федерації тенісу України.

Матч складався для киянки вкрай невдало. Дарiя ніяк не могла налагодити удар, пропускала образливі м'ячі і увійшла в гру, лише програючи 1:4.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Даша – в фіналі Вімблдону! Раніше до цієї стадії доходили чотири представниці України: Тетяна Перебийніс, Катерина Бондаренко, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська. Титул підкорився тільки Бондаренко", – повідомили в Федерації тенісу України.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти відзначають, що у грі українки була помітна впевненість і налагодженіть ударів.

По завершенні гри українка присіла відпочити, а коли почула про таку очікувану і важливу для неї перемогу, радості не було меж. Вона у прямому сенсі розцілувала отриманий кубок.

Дар’я Снігур вийшла в фінал Вімблдону! В півфіналі Вімблдону Дар’я Снігур фактично знищила першу сіяну 18-річну...

Geplaatst door Федерація Тенісу України op Vrijdag 12 juli 2019

Нагадаємо, Монфіс і Світоліна відверто розповіли, що між ними.

Раніше Знай.uа повідомляв, слідом за Світоліною Вімблдон підкорила юна українка Ястремська.

Також Знай.uа писав, Ястремська встановила національний рекорд на Вімблдоні.