Футбольний клуб "Валенсія" купив 22-річного форварда Максі Гомеса у "Сельти". Про це стало відомо завдяки повідомленням футбольного клубу.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Контракт футболіста з "Валенсією" розрахований на 5 років і діє до літа 2024 року. Клаусула Гомеса становить €140 мільйонів.

Максі Гомес перейшов у футбольний клуб "Валенсія" в рамках обміну на Санті Міну, який перейшов в клуб з Віго.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

У минулому сезоні зоряний форвард Гомес провів за " Сельту 36 матчів у всіх турнірах. Там він забив 13 м'ячів і віддав 5 результативних передач.

Раніше повідомлялося, що клуб із Приклади прийняв умови лондонців і готовий продати їм уругвайського форварда Максі Гомеса за 29 мільйонів фунтів.

Вест Хем давно зацікавився 22-річним бомбардиром і хотів купити його ще в січні, але тоді угода не вдалася — Сельта просила 43 мільйони фунтів, що для Молотобійців було великою сумою. Зараз же галісійці пішли назустріч лондонцям і погодилися на пропозицію в розмірі 29 мільйонів.

Нагадаємо, Аргентина зіграла внічию з Парагваєм на Кубку Америки.

Як повідомляв Знай. ua, Вест Хем купує для Ярмоленко зоряного партнера.

Також Знай. ua писав, що Forbes назвав найбагатших спортсменів світу.