У понеділок, 15 липня, стало відомо, що екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Пернелл Вітакер потрапив у ДТП і загинув на місці. Про це пише World Boxing News.

Повідомляється, що 55-річного боксера збили автомобілем на перехресті в його рідному місті Норфолк (штат Вірджинія, США). Вітакер помер від отриманих травм. Винуватець ДТП, який перебував за кермом машини, залишився на місці події і допомагав поліції в розслідуванні аварії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Пернелл Вітакер став чемпіоном Олімпійських ігор-1984 в Лос-Анджелесі, після чого він перейшов у профі і став чемпіоном світу у чотирьох вагових категоріях. Після цього він був включений до Зали боксерської слави.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Крім того, Вітакер був визнаний одним із найкращих боксерів, які сильні в оборонній манері. Він завершив спортивну кар'єру в 2001 році, після чого час від часу підробляв тренером.

Нагадаємо, у ДТП трагічно загинула відома телеведуча і зірка соцмереж.

Як повідомляв портал Знай.uа, 14 липня помер 46-річний боєць «Правого сектору» Андрій Федоришин (“Швед”).

Також портал Знай.uа писав, що розкрита страшна правда про смерть зірки популярного сіткому "Городок" Іллі Олейнікова.