Стало відомо, що збірна України пляжного футболу остаточно відмовилася від участі на етапі європейської кваліфікації до чемпіонату світу-2019, який прийме Росія.

Уточнимо, що відбір на світове лідерство в 2019 році пройде з 19 по 27 липня на московській арені "Лужники". З цієї причини Асоціація пляжного футболу України (АПЖУ) вирішила проігнорувати змагання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прийнято рішення не делегувати збірної України на ці змагання", – йдеться у офіційній заяві АПЖУ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що подібне рішення не дасть національній збірній виступити на мундіалі-2019 в Уругваї. Турнір відбудеться в Асунсьйоні з 21 листопада по 1 грудня.

Нагадаємо, що півзахисник збірної України Руслан Малиновський підпише 5-річний контракт з італійським клубом "Аталанта". Його трансферна вартість складе 13 мільйонів євро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Жан Беленюк і Олег Верняєв запросили президента України Володимира Зеленського на зустріч з українськими спортсменами.

Також портал Знай.uа писав, що 19-річний український баскетболіст Іссуф Санон зробив патріотичну заяву. За словами спортсмена, він завжди хоче грати за Україну.