Відомий український журналіст Андрій Шахов потролив російський футбол після того, як розгорівся скандал через гол московського "Локомотива" у ворота казанського "Рубіна".
Матч "Локомотив" - "Рубін" завершився внічию.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
На своїй сторінці у Facebook Шахов написав:
"Мені цікаво: в Росію не тільки система VAR не доїхала, але і новина про зміни в правилах? Гравці атакуючої команди тепер не мають права перебувати до стінки ближче, ніж на один метр. А тут? Сьогоднішній гол Локомотива. Зарахований".
До свого посту журналіст прикріпив фото:

Матч "Локомотив" - "Рубін"
Матч "Локомотив" - "Рубін"

Раніше повідомляли про намір використання системи VAR в іграх нового чемпіонату країни, але поки вона не була впроваджена.

Як писав Знай.ua, український захисник Тарас Михалик пішов з московського "Локомотива". У футболіста закінчився контракт з російським клубом.

Про це повідомила прес-служба клубу в Twitter.

35-річний Михалик виступав за "Локомотив" шість років з 2013 року.
У складі "Локомотива" Михалик виграв чемпіонат Росії 2018 року і тричі ставав переможцем Кубка країни.
Повідомляється, що Михалик може перебратися у "Волинь".
"Поки остаточного рішення не прийняв. Зараз вже п'ятий день тренуюся в Луцьку з місцевою командою, "Волинню". Це моє рідне місто, їхати нікуди вже не хочу. Клуб запропонував мені однорічний контракт. Тому зараз тренуюся, а трохи пізніше спільно приймемо остаточне рішення. Команда ставить завдання повернення у Прем'єр-лігу", - сказав Михалик в інтерв'ю Sport24.

Як писав Знай.ua, захисник футбольної збірної України і луганської "Зорі" Олександр Караваєв став гравцем київського "Динамо".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.