Італійський футбольний клуб "Аталанта" нарешті завершив багатостраждальний трансфер українського півзахисника Руслана Малиновського.

Півзахисник "Генка" і збірної України Руслан Малиновський офіційно став гравцем талійської "Аталанти". Про те, що українець переходить в італійський футбольний клуб повідомляє офіційний сайт бергамасків.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про деталі угоди наразі не повідомляється. Фінансові деталі угоди також не розголошуються, однак авторитетні ЗМІ повідомили, що трансфер 26-річного українця обійдеться Аталанті в 13,7 мільйона євро, а сам українець підпише контракт на 5 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що трансфер Малиновського став третім в списку найдорожчих українських переходів в історії. Він поступається лише Андрію Шевченку, за якого "Челсі" в 2006 році виклав 43,88 мільйона євро, а також Андрію Ярмоленку, який обійшовся "Вест Хему" в 20 млн євро.

До слова, спортивний директор італійського клубу хотів заблокувати трансфер Малиновського, але головний тренер Аталанти вважає, що Руслан підсилить команду перед стартом у Лізі чемпіонів.

У минулому сезоні "Аталанта" посіла третє місце в чемпіонаті Італії. Контракт з Малиновським розрахований на п'ять років. На сайті "Аталанти" особливо відзначають такі якості українського футболіста, як швидкість, останній пас і "вбивчий" удар з лівої ноги.

Нагадаємо, стало відомо, що 15 липня Малиновський пройде медичне обстеження в "Аталанті", після чого приєднатися до своїх нових партнерів по команді.

Як повідомляв портал Знай.ua, у боротьбу за Малиновського включився ще один клуб

Також Знай.ua писав, 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко підписав новий контракт з клубом.