Непереможений український боксер Олександр Усик запостив фото зі свого відпочинку в соціальній мережі. На знімку він стоїть на горі в окупованому РФ Криму, куди він нещодавно приїхав. До того ж, інформацію про свою поїздку він не озвучував.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У четвер ввечері він опублікував фотографію в своєму профілі в соцмережі Facebook.

"Крим, рідний Крим", "Кидай відмітку в гугл заїдемо по слідах!", "Крим, це здорово!", "Щось на тяжа поки не схожий зовсім", "Як Мауглі у джунглях", "Нафіга ти поламав цю гору?", - коментують шанувальники під його постом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також нагадаємо, що знаменитий боксер народився і жив у Сімферополі. Крім цього, в інтерв'ю він називав Крим "своєю землею" і "батьківщиною". А в Київ переїхав всього лише кілька років тому.

Нагадаємо, Усик vs Джошуа: букмекери визначилися з фаворитом супербою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик готується до дебюту в суперважкому дивізіоні.

Також портал Знай.ua писав, що екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик розповів, чим хоче займатися після завершення професійної кар'єри.