Перша ракетка України Еліна Світоліна прилетіла до України після успішного виступу на Вімблдоні-2019. Зараз Світоліна відпочиває в Одесі зі своїм хлопцем - французьким тенісистом Гаелем Монфісом. Пара вразила своїм образом на закритті Одеського міжнародного кінофестивалю.

Відповідними світлинами спортсменка поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для вечірнього виходу Світоліна обрала сіру сукню в підлогу з блискучої тканини. Сукня з відкритими плечима й спокусливим вирізом, який відкриває ноги спортсменки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, що за голосування глядачів на Одеському кінофестивалі отримали одразу два фільми: грузинська стрічка "А потім ми танцювали" та українська "Додому". За словами організаторів, цього року на розгляд відбіркової комісії було подано 1110 стрічок. 12 фільмів увійшли до Міжнародної конкурсної програми, 8 – до Конкурсу європейського документального кіно, 5 – до Національної конкурсної програми повного метру, 10 – до Національної конкурсної програми короткого метру.

Нагадаємо, що Світоліна засвітила шикарне тіло поруч із коханим на яхті: такою на корті ви її точно не побачите.

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна піднялася в оновленому рейтингу WTA.

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна знялася в новому рекламному ролику Nike. Українка стала героїнею рекламної кампанії Dream Crazier Nike, яка розповідає про те, що немає нічого неможливого.