Українські футболісти завоювали медалі чемпіонату Європи з футзалу серед університетів, який пройшов у Португалії.
Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, на чемпіонаті віступали три українські команди та отримали два комплекти медалей.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Чоловіча збірна ХНУ ім. Каразіна стала срібним призером, поступившись у фіналі іспанцям з університету Малаги (1:5).
Жіноча збірна НПУ ім. Драгоманова завоювала бронзові медалі. Після поразки в півфіналі від іспанок з університету Мурсії (2:4) в матчі за третє місце киянки подолали хорваток з університету Загреба (6:5).

Як повідомляв Знай.ua, 18-річний український плавець Денис Кесіль перевершив національний рекорд знаменитого Дениса Силантьєва на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Кванджу (Південна Корея).

Денис Кесіль у фіналі 200-метрівки батерфляєм показав п'ятий результат з часом 1.54,79. Таким чином, Денис побив рекорд Дениса Силантьєва на 200 м батерфляєм - 1.55,42 м.
Попередній національний рекорд України був встановлений Силантьєвим на чемпіонаті Європи-2002 в Берліні.

Денис Кесіль
Денис Кесіль

Чемпіонат світу з водних видів спорту в Південній Кореї триватиме до 28 липня. На даний момент у збірної України одна золота і шість бронзових нагород.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще