Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", взяла участь у незвичайному челленджі.
Вільямс зіграла в теніс відразу проти п'ятьох чоловіків.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Інформація про це з'явилася в Twitter відомої журналістки Ліззі Бечерано.
Згідно з недавнім дослідженням, кожен восьмий британський чоловік упевнений, що зміг би обіграти Серену. Спортсменка вирішила це перевірити і вийшла на корт проти одного, двох, трьох, чотирьох і п'яти суперників. В результаті Серена розгромила усіх.

Як писав Знай.ua, Серена знялася в мотиваційному рекламному ролику Nike - "Мрій безумніше".

Серена Вільямс
Серена Вільямс

В ролику, окрім Серени, яка озвучила відео, знялися американські олімпійські чемпіонки: гімнастка Симона Байлз, фехтувальниця Ибтихадж Мухаммад і сноубордистка Хлої Кім.
Серена розповіла про досягнення спортсменок, які, на жаль, постійно сталкиваютсят з сексизмом і гендерними стереотипами.
Кампанія закликає не кидати почате і прагнути до своїх мрій, навіть якщо іншим це здається божевільним.

"Покажіть їм, на що здатні божевільні", - говорить Серена в кінці реклами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс підхопила зіркову хворобу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще