Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич напередодні матчу з донецьким "Шахтарем" представив двох нових гравців: захисника Олександра Караваєва і опорного півзахисника Мохаммеда Кадірі.
"Дуже радий, що ці хлопці опинилися в нашій команді. Думаю, Олександр Караваєв не потребує великого представлення. Гравець національної збірної, який може грати і в захисті, і в півзахисті. Сподіваюся, додасть нам ефективності як в атаці, так і надійності в обороні.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За той період, що ми тренуємось, не треба було надто багато пояснювати, бо і досвід, ставлення до своїх обов'язків - на дуже високому професійному рівні. Саша, ласкаво просимо.
Коли переглядав ігри Кадірі, бачив атлетизм, гру один в один, непоступливість. У цьому плані нам давно не вистачало такого гравця. Ми з ним вже познайомилися, приємні враження. В першу чергу, в розумінні, до якого клубу він потрапив.
Так, є відмінності, коли ми з ним розмовляли про вимоги на цій позиції. Але все це крок за кроком. Найголовніше, що команда його прийняла, він весь час на позитиві, з посмішкою, це підкуповує. Цієї могутності в середині поля він нам додасть як в УПЛ, так і в єврокубках", - розповів Хацкевич на прес-конференції.

Як писав Знай.ua, 28 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України-2019, який розіграють київське "Динамо" та донецький "Шахтар".

Матч пройде на стадіоні "Чорноморець", початок - 21:00.

Головним суддею гри буде Віталій Романов із Дніпра. Асистентами Романова стануть Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Володимир Володін (Херсон). Четвертий арбітр - Семен Шлончак. Спостерігачем буде Віталій Годулян.
У цьому матчі в режимі оффлайн буде тестуватися система відеодопомоги арбітрам (VAR). Арбітром у цій якості призначений Євген Арановський з Києва.
Орієнтовні склади команд:
Шахтар: Пятов, Болбат, Кривцов, Хочолава, Ізмаїлі, Степаненко, Тете, Алан Патрік, Маркос Антоніо, Тайсон, Мораес
Динамо: Бойко, Миколенко, Кадар, Кендзьора, Піваріч, Сидорчук, Буяльський, Шепелєв, Караваєв, Гармаш, Вербич

Як повідомляв портал Знай.ua, Луїш Каштра став новим головним тренером донецького "Шахтаря".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще