Телеканали "Футбол 1/2" зіткнулися з масовою втратою кадрів. Так, журналістка Влада Седан залишає штаб "Футбол" заради коханого Олександра Зінченка.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, пара не витримала стосунків на відстані і Седан переїхала у Великобританію, де її коханий грає за ФК "Манчестер Сіті". Зінченко опубликова у своєму профілі в Instagram фото, на якому пара зображена у Манчестері.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ласкаво просимо в твій новий дім" - написано на повітряній кульці.

Під питанням залишається і майбутнє іншої журналістки телеканалу "Футбол" Алли Бублій. Раніше про відхід з компанії вже повідомили Віктор Вацко, Андрій Малиновський і Олег Ящук.

Нагадаємо, гаряча дівчина Зінченко блиснула розкішним тілом в купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зінченко представив нову форму Манчестер Сіті, відео.

Також портал Знай.ua писав, дівчина Зінченко приголомшила оголеним фото на відпочинку.