Британець Люк Кемпбелл (20-2, 18 КО), який 31 серпня проведе бій проти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО) розповів про першу зустріч з українцем.
В інтерв'ю Sky Sports Кемпбелл розповів, що вперше зустрівся з Ломаченко 15 років тому.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Будь-хто, хто виходить проти Ломаченка, буде андердогом. Це зрозуміло і без слів. Але це не особливо мене турбує. Я сфокусований, рішучий, я вірю в свою перемогу в цьому бою. Це 12-раундовий бій і я вірю, що це правильний час. Все, що було в моїй кар'єрі, відбувалося не просто так. Я себе чудово почуваю, позитивно налаштований. Фізично і ментально я в кращій формі, в якій коли-небудь був. Зараз мій час.
До вечора дня бою я повинен стати краще, наскільки зможу. Я повинен виправити всі помилки, які я допускав. Справа не в тому, що він може і що він робить, справа в тому, що я можу робити, що я можу показати на практиці, що я можу удосконалити до бою.
Я стежив за його кар'єрою багато років. Я зустрів його 15 років тому. Я був молодим хлопцем. Це був мій перший інтернаціональний турнір. Я побачив його в перший раз. Він мене вразив. Ми знаємо, наскільки він хороший, але це моя можливість запевнити всіх, наскільки хороший я", - розповів Кемпбелл.

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.