Чемпіон світу Енді Руїс зізнався, що відсутність сексу викликає у нього справжню агресію, яка допомагає перемагати суперника.

Мексиканець, який на початку червня побив Ентоні Джошуа, заявив, що з такою проблемою стикаються багато боксерів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я багато разів втрачав самовладання під час тренувань. Іноді дуже хочеться до своїх дітей і коханої дівчини. Якщо чесно, я божеволію через відсутність сексу і всього іншого. З цієї причини я можу бути дуже злий. Але це частина тренувального процесу і через подібне проходять майже всі боксери", – розповів Руїс-молодший в інтерв'ю talkSport.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Енді Руїс сенсаційно нокаутував Ентоні Джошуа і забрав всі його пояси

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс розповів, коли відбудеться другий поєдинок з Ентоні Джошуа.

Також Знай.ua писав, реванш Джошуа - Руїс під загрозою зриву через допінг-скандал з Ділліаном Уайтом.