Друга ракетка України Даяна Ястремська стартував з упевненої перемоги на турнірі серії Прем'єр 5 в Торонто (Канада).
19-річна Ястремська обіграла 14-у ракетку світу британку Йоханну Конту в двох сетах з рахунком 6:3, 6:2.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
На початку першого сету українка програла на своїй подачі і поступалася 1:2, після чого виграла 5 з 6 геймів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA

Як писав Знай.ua, Леся Цуренко вибула з турніру WTA International в Вашингтоні (США).
У другому раунді турніру Цуренко програла тенісистці з
Казахстану Зарині Діяс з рахунком 4:6 4:6.
Матч тривав 1 годину 46 хвилин. У першому сеті Цуренко за рахунку 1:5 виграла три гейми поспіль, проте віддала свою подачу в 10-му геймі. У другій партії українка вела 2:0, але не змогла розвинути свій успіх і дозволила Діяс знову виграти.
За цей час Цуренко зробила одну подачу навиліт, реалізувала три брейк-поїнти і зробила п'ять помилок при введенні м'яча в гру.
Нагадаємо, наступного тижня українська тенісистка виступить на змаганнях Premier 5 в Торонто (Канада).