Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) та чемпіон світу WBC американський боксер Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) домовилися про реванш.
Напередодні бою боксери, вже традиційно, ображають один одного, підігріваючи інтерес до бою.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
На цей раз Уайлдер назвав Ф'юрі "блазнем гороховим" вибору наступного суперника, і заявив, що не вважає його чемпіоном.
"Що він робить? Я просто похитав головою. Останній його бій теж був жартом, а тепер ще один. Ф'юрі - блазень гороховий. Це нічого доброго не приносить боксу. Ну хто такий цей Уаллин? Зазвичай всі ставлять свої титули проти гідного і жорсткого суперника. Але він же не чемпіон світу, тому ми можемо зрозуміти, чому він вибирає таких суперників", - передає слова Вайлдера BoxingScene.

Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер домовилися про реванш, який запланований на лютий 2020 року. Боксери вже підписали контракт.

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.