Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) та британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) домовляються про реванш.
Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс дав свій прогноз на цей бій.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Якщо вони не зрозуміють, що було не так з Ентоні Джошуа в першому бою, то Енді Руїс легко переможе. Думаю, що це було щось на ментальному рівні, тому що він не виглядав на рингу так само, як зазвичай. Сподіваюся, він вирішив цю проблему.
Я думаю, Джошуа в першому бою полегшив Руїсу завдання, тому що він не був повністю сконцентрований на поєдинку. Якщо він буде зібраний, це буде інший бій, правда я не знаю, чи зміниться від цього кінцевий результат.
Де я хотів би побачити цей бій? У Мексиці. Вперше в історії у нас є чемпіон у важкій вазі з Мексики. Я б ніколи не подумав, що це відбудеться.
Чому б не побачити Енді Руїса там? Дайте мексиканським фанатам шанс побачити бій, оскільки у них не було можливості зробити це в Нью-Йорку", - передає слова Льюїса BoxingNews24.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.