Визначилися перші суперниці українських тенісисток Еліни Світоліної і Даяни Ястремської на турнірі серії Прем'єр 5 в Торонто (Канада).
Так, Світоліна почне турнір відразу з другого кола, де зустрітися з чеською тенісисткою Катериною Синяковой (№41 WTA), яка обіграла американку Даніель Коллінс (№36 WTA).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Наступною суперницею Даяни Ястремської, яка в першому раунді обіграла Йоханну Конту, стала екс-перша ракетка світу з Білорусі Вікторія Азаренко (№39 WTA).
Даяна Ястремська, Getty Images
Даяна Ястремська, Getty Images
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, 19-річна Ястремська обіграла 14-у ракетку світу британку Йоханну Конту в двох сетах з рахунком 6:3, 6:2.
На початку першого сету українка програла на своїй подачі і поступалася 1:2, після чого виграла 5 з 6 геймів.

Як писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA