Чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко і метальник молота Михайло Кохан визнані найкращими легкоатлетами липня в Україні.
Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Минулого місяця Левченко перемогла на молодіжному чемпіонаті Європи і виконала олімпійський норматив. А Кохан з рекордом континенту став тріумфатором юніорського чемпіонату Європи.
Михайло Кохан
Михайло Кохан
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Нагадаємо, Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Як раніше писав портал Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще