Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру Rogers Cup серії Прем'єр 5 в Торонто (Канада).
У матчі третього кола Світоліна у двох сетах обіграла Белінду Бенчич із Швейцарії з рахунком 6:2, 6:4.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Тенісистки провели на корті півтори години, але в першому сеті матч двічі зупиняли - спочатку через пошкодження щиколотки у Світоліної, а потім на півтори години через дощ.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Світоліна реалізувала 6 з 13 брейк-пойнтів, тоді як Бенчич тільки три з шести. За рахунку 5:2 у другому сеті у Еліни був потрійний матчбол, але вона його не реалізувала. З другої спроби Світоліна все ж успішно подала на перемогу, реалізувавши свій п'ятий матчбол.
В 1/4 фіналу Світоліна зустрінеться з Софією Кенин (№29 WTA).

Як раніше писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA