Друга ракетка України Даяна Ястремська не зуміла вийти до чвертьфіналу турніру Rogers Cup серії Прем'єр 5 в Торонто (Канада).
У матчі третього кола Ястремська у двох сетах програла американці Софії Кенин 2:6, 2:6.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Суперниці провели на корті менше години. Кенин реалізувала 4 з 4 своїх брейкпоинтов, а Ястремська не зуміла використовувати 6.
Еліна Світоліна, WTA
Еліна Світоліна, WTA
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, у матчі третього кола Світоліна у двох сетах обіграла Белінду Бенчич із Швейцарії з рахунком 6:2, 6:4.
Тенісистки провели на корті півтори години, але в першому сеті матч двічі зупиняли - спочатку через пошкодження щиколотки у Світоліної, а потім на півтори години через дощ.

Як раніше писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA