Стало відомо, що в суботу, 10 серпня, в 3-му турі української Прем'єр-ліги зустрінуться лідери вітчизняного футболу - київське "Динамо" прийматимуть донецький "Шахтар". Так, букмекери в цьому поєдинку віддають невелику перевагу донеччанам. Про це повідомляє Укрінформ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що лідер букмекерської справи - контора William Hill перемогу "Динамо" оцінює коефіцієнтом 2,75, зіграно в нічию - 3,20, перемогу "Шахтаря" - 2,45.

Починаючи з 1992 року очки зустрічей даних команд такі: "Динамо" - 24 перемоги, "Шахтар" - 20, нічиїх - 17, різниця м'ячів - 78:70. У підсумку, динамівці вигравали чемпіонат України 15 разів, "Шахтар" - 12.

До того ж, у нинішньому сезоні ці команди вже зустрічалися між собою. 28 липня суперники розіграли Суперкубок України. Перемогло "Динамо" з рахунком 2:1.

Суботню зустріч судитиме бригада арбітрів на чолі з Ярославом Козиком з Мукачева. Асистентами арбітра призначені Ігор Альохін (Хмельницький) і Сергій Шлончак (Черкаси), четвертий суддя - Анатолій Абдула (Харків).

Таким чином, зустріч відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 17.00. Матч у прямому ефірі покаже телеканал "2+2".

Нагадаємо, що захисник лондонського "Челсі" бразилець Давид Луїс перейшов в "Арсенал".

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках третього туру української Прем'єр-ліги відбудеться матч між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем".

Також портал Знай.ua писав, що півзахисник німецького "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка найближчим часом офіційно стане гравцем турецького "Бешикташа".