Стало відомо, що екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко розповів про підсумки свого бою з британським боксером Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО). У своєму Linkedin Володимир сказав, що отримав від цієї поразки набагато більше, ніж він міг очікувати.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Скільки разів ми чули: "Поразка — частина життя". Суть цього вислову в тому, щоб витягти з поразки максимум, можливо, ви навіть станете сильніше. В останні роки моїм девізом була фраза: "Невдача — це не варіант". Це тверде переконання і знання того, що я вийду з рингу переможцем, як правило, працювало. Бій проти Ентоні Джошуа, в якому я не виграв, показав мені, що іноді виграш в програші. Я був одержимий метою повернути пояси IBF, IBO і WBA, однак я зазнав невдачі. Під час поєдинку я відчував енергію від глядачів і від кожного удару, який ми наносили. Я послав Джошуа настил у шостому раунді, однак пропустив вирішальний удар. Мій противник оговтався швидше, ніж я очікував, проявив неймовірну витривалість, а в одинадцятому раунді я двічі опинився на канатах і рефері зупинив бій. Я не міг у це повірити: я програв. І все ж: це не було схоже на поразку. Я відчув, що виграв в той вечір набагато більше, ніж міг собі уявити. Незважаючи на поразку, я переміг. Ця поразка змусила мене зрозуміти, що настав час повністю зосередитися на моїй другій кар'єрі. Паралельно у мене був запасний план моєї кар'єри професійного боксера. Я відчував, що ентузіазм з приводу цього нового життя зростає з кожним днем, тому приблизно через 100 днів після бою з Джошуа я оголосив, що моя професійна боксерська кар'єра закінчена. Я відчував, що це було якраз підходящий час для цього кроку. Я був в світі з самим собою і з моїм рішенням. Я знав, що був добре підготовлений до цієї зміни, і тому я не боявся цього", - поділився Кличко.

Нагадаємо, що до Кличка нагрянуть з обшуком.

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко зробив дивну заяву щодо жартів студії "Квартал 95".

Також портал Знай.ua писав, що Кличко не дотримав обіцянки в справі переслідування депутата Київради.