Реванш між колишнім чемпіоном світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і новим володарем поясів WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїсом може бути під загрозою зриву

Напередодні промоутерська контора Matchroom Boxing заявила про проведення реваншу бою, назвавши дату і місце поєдинку, пише Politeka.

Реванш Джошуа — Руїс має відбутися 7 грудня в Саудівській Аравії.

Проте, як повідомив інсайдер The Athletic Майк Коппинджер, Енді Руїс не бажає складати контракт на бій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За інформацією перевірених джерел, чемпіона не вдовольнила сума гонорару, який він отримає за поєдинок. За бій мексиканський боєць повинен отримати 9 мільйонів доларів.

Енді Руїс сказав, що не підпише контракт, поки суму гонорару не збільшать.

У свій захист представники Міжнародної боксерської федерації заявили (IBF), що, якщо бій не відбудеться найближчим часом, Руїса позбавлять чемпіонського пояса організації.

Нагадаємо, що в ніч з 1 на 2 червня відбувся поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та Енді Руїсом. Дебютний для британського боксера бій у США пройшов у Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden.

Нагадаємо, безжально громив чужі авто і поплатився.


Як повідомляв раніше Знай.uа Росія здатна перекрити вихід України у світовий океан за пару хвилин.


Також Знай.uа писав про те, що експерти дали поради, які слід знати кожному українцю.