Прес-служба WTA обрала кращі удари турніру Rogers Cup серії Premier 5 в Торонто.
В добірку потрапив удар американки Софії Кенин у чвертьфінальному матчі проти першої ракетки України Еліни Світоліної.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, Світоліна програла Кенин з рахунком 6:7(2), 4:6, і вибула з турніру.
Українка допустила 4 подвійних помилки, реалізувала 2 з 11 брейк-пойнтів і виграла 10 геймів. На рахунку Кенин 5 подвійних помилок, 3 з 5 реалізованих брейк-пойнтів і 13 геймів виграно.
Головною зіркою хіт-параду стала чемпіонка змагань Бьянка Андрееску.
Дивіться добірку найкращих ударів турніру:

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як раніше писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA