11-річний фанат "Ліверпуля" Луїс Фаулер розбив собі ніс, у спробі отримати автограф форварда улюбленої команди Мохамеда Салаха.

Як пише Mirror, хлопчик врізався в ліхтарний стовп і розбив ніс до крові.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Луїс зі своїм молодшим братом Айзеком чекали Салаха біля бази
"Ліверпуля" в Мелведі. Коли їх кумир сів в автомобіль, хлопчики побігли за машиною, розмахуючи руками, щоб привернути увагу футболіста. Луїс не помітив ліхтарний стовп і налетів на нього.

Салах вийшов з машини, дізнатися чи все в порядку юним фанатом. Вони сфотографувалися, і хлопчика відправили до лікарні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мохамед Салах та 11-річний Луїс Фаулер
Мохамед Салах та 11-річний Луїс Фаулер

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як писав Знай.ua, 13-річний український стрибун у воду Олексій Середа став наймолодшим чемпіоном Європи.
На ЧЄ, який пройшов у Києві, Середа завоював золоту медаль у фіналі індивідуальних стрибків з 10-метрової вишки, заробивши 488,85 бали.
13-річний Олексій Середа - наймолодший чемпіон Європи зі стрибків у воду
13-річний Олексій Середа - наймолодший чемпіон Європи зі стрибків у воду
Середа перевершив досягнення британця Томаса Дейлі, який перемагав на Євро-2008 у віці 13 років і 10 місяців. Середі на момент Євро-2019 13 років і 7 місяців.

Фантастика!!!🇺🇦👍🏆 Олексій Середа поставив золоту крапку у виступах збірної України на домашньому чемпіонаті Європи. 🥇💯 13-річний спортсмен переміг в індивідуалі на вишці і став наймолодшим чемпіоном Європи в історії стрибків у воду, перевершивши рекорд британця Тома Дейлі. Наші вітання спортсмену, його родині і усьому тренерському штабу збірної України.👍👍👍 #olympicsua #kyivdiving2019 Ukrainian Diving Federation Tamara Tokmachova

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Zondag 11 augustus 2019

Нагадаємо, Олексій Середа та Олег Сербін виграли срібні медалі чемпіонату Європи у синхронних стрибках з 10-метрової вишки.
Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло в синхронних стрибках
Олексій Середа та Олег Сербін завоювали срібло в синхронних стрибках

Олексій і Олег набрали 413,16 балів, і стали віце-чемпіонами. Золото виграли росіяни Бєлєвцев Олександр і Микита Шлейхер з результатом 417,30 балів, бронза у британців Меттью Діксона і Ноа Вільямса (412,56).

Нагадаємо, 17-річна стрибунка у воду Софія Лискун виграла золото в індивідуальних стрибках з десятиметрової вишки.