44-річний екс-воротар київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський розповів про найстрогішого тренера в кар'єрі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найбільш суворим тренером в моєму житті був, напевно, Валерій Васильович Лобановський, з ним неможливо було жартувати, всі просто боялися це робити. Хоча з часом я зрозумів, що з гумором у нього все було добре", - передає слова Шовковського Футбол 24.

Валерій Лобановський
Валерій Лобановський

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав Знай.ua, Щовковський звернувся до шанувальників з емоційною промовою.

На своїй сторінці в Facebook Шовковський опублікував звернення, де закликає діяти, а не скаржитися на обставини, виходити із зони комфорту і прагнути до кращого.
"Роби, а не ний. А якщо ти нічого не робиш і не міняєш, значить, тобі добре. Будь чесним з собою - тобі добре.
Добре нити. Добре скаржитися. Добре страждати. Добре бути жертвою. Добре, щоб співчували. Добре, щоб за тебе вирішували і допомагали. Добре нічого не робити зі своїм життям.
Спокійно. Передбачувано. Це твоя зона комфорту. Бути в лайні - твоя зона комфорту. У цьому всьому є сенс. Найбільший сенс у житті", - написав Шовковський.

Обычно, когда человек плохо выполняет свою работу, он возмущается: "А вы знаете, сколько мне платят?!" Знаю. И не...

Geplaatst door Oleksandr Shovkovskyi op Dinsdag 14 mei 2019

Шовковський тренується у 29-річного Ігоря Фанияна (16-20-3, 8 КО), який виступає у першій середній вазі.

Ігор Фаниян і Олександр Шовковський
Ігор Фаниян і Олександр Шовковський

Нагадаємо, Шовковський завершив ігрову кар'єру в грудні 2016 року. На даний момент входить до складу тренерського штабу збірної України з футболу.

Олександр Шовковський
Олександр Шовковський

Як повідомляв Знай.ua, Шовковський вирішив мотивувати українців на досягнення у дивній формі.