Перша ракетка України Еліна Світоліна дізналася ім'я суперниці, проти якої зіграє у другому турі хардового турніру серії Прем'єр 5 в Цинциннаті.
Нею стала бельгійська тенісистка Еліза Мертенс, яка посідає 23-ю сходинку у рейтингу WTA. Мертенс в першому раунді турніру обіграла Кеті Макнеллі з США 7:5, 6:0.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, крім Світоліної на турнірі в Цинциннаті зіграють українки Даяна Ястремська та Леся Цуренко.

Як раніше писав Знай.ua, матч Світоліна - Кенин став одним з найкращих на турнірі в Торонто.

Нагадаємо, Світоліна програла Кенин з рахунком 6:7(2), 4:6, і вибула з турніру.
Українка допустила 4 подвійних помилки, реалізувала 2 з 11 брейк-пойнтів і виграла 10 геймів. На рахунку Кенин 5 подвійних помилок, 3 з 5 реалізованих брейк-пойнтів і 13 геймів виграно.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як раніше писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA