Чоловіча і жіноча збірні України з боксу відмовилися їхати на Чемпіонат Світу-2019, який пройде в Росії, пише iSport.ua.
Чоловіча першість пройде з 7 по 21 вересня в російському Єкатеринбурзі, жіночий чемпіонат світу - з 3 по 13 жовтня в російському Улан-Уде.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За інформацією джерела, оскільки чемпіонати світу не будуть ліцензійними, то їхати туди відпала необхідність. Тому перші-другі номери збірної точно приймати участь в чемпіонатах світу в Росії не будуть.
При цьому не виключається участь українських боксерів, але точно не за державні гроші.

Як писав Знай.ua, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня.

Олександр Усик
Олександр Усик

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Вечір боксу відбудеться на Wintrust Arena в Чикаго (США).
Ім'я суперника поки офіційно не оголошено, однак, швидше за все це буде камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО).

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Стало відомо, що до цього бою Усик готується під керівництвом Анатолія Миколайовича Ломаченка, батька і тренера чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).

За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще