Третя ракетка України Леся Цуренко знялася з турніру серії Premier 5 в американському Цинциннаті.
Офіційна причина відмови - травма правого ліктя.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
13 серпня Цуренко повинна була провести поєдинок першого кола проти пуерторіканки Моніки Пуиг, але тепер замість неї зіграє китаянка Ван Яфань.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як раніше писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA