Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич звільнений зі свого поста.
Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Разом з Хацкевичем звільнено весь тренерський штаб першої команди.
Про те, хто буде працювати з командою далі, буде оголошено пізніше.

Як писав Знай.ua, Олександр Хацкевич прокоментував гру своєї команди проти бельгійського "Брюгге", за результатами якої кияни вилетіли з Ліги чемпіонів.

За словами Хацкевича, вина за виліт з турніру лежить як на гравцях, так і на ньому. Він заявив, що питання своєї відставки обговорить з президентом клубу Ігорем Суркісом.
"Якщо ти перший екзамен не здав, то до другого тебе можуть і не допустити... Все обговоримо з президентом клубу", - передає слова Хацкевича офіційний сайт київського "Динамо".
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Коментуючи гру Хацкевич підкреслив, що "чим вище рівень, тим вище ціна помилки".
"Почали здорово, агресивно, забили швидкий гол. Саме про такий початку матчу ми просили хлопців, але також говорили їм у випадку успіху не зупинятися, високо зустрічати суперника. Але знову чомусь хлопці стали робити не крок вперед, а крок назад. Три м'ячі вдома ми забили, але індивідуальні помилки в обороні все перекреслили. Чим вище рівень, тим вище ціна помилки", - сказав Хацкевича.

Як писав Знай.ua, 13 серпня у Києві на НСК "Олімпійський" відбувся матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Брюгге".

Після гостьової поразки тижневої давності з рахунком 0: 1, у повторній зустрічі на своєму полі динамівцям потрібна була тільки перемога. Причому, як показав хід поєдинку, з різницею в два м'ячі. На жаль, все закінчилося внічию 3:3.

Нічия значить, що київське "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів і тепер продовжить виступи в груповому раунді Ліги Європи. Можна припускати, що це кінець тренерства Олександра Хацкевича в "Динамо".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кияни тричі вели в рахунку 1:0 - після голу Буяльського, 2:1 - після голу Шепелєва, 3:2 - після автоголу Мехелен. Але кожен раз "Брюгге" примудрявся зрівнювати рахунок.

"Динамо"- "Брюгге" - 3:3

Голи: Буяльський, 6, Шепелев, 50, Мехелен, 90 + 3 авт - Делі, 38, Вормер, 88, Опенда, 90 + 6

Перший матч - 0:1

Нагадаємо, перший матч між "Динамо" і "Брюгге"завершився перемогою бельгійської команди з рахунком 1:0.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Динамо" переманив талановитого гравця збірної Люксембургу Родрігеса.