14 серпня в Стамбулі відбувся матч за Суперкубок УЄФА між переможцем Ліги чемпіонів "Ліверпулем" і переможцем Ліги Європи "Челсі".
Зустріч закінчилася з рахунком 2:2 в ігровий час, а в серії пенальті "Ліверпуль" обіграв "Челсі" - 5:4.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
На 36-й хвилині Олів'є Жиру з "Челсі" забив перший м'яч. На 48-й хвилині завдяки Садіо Мане ліверпульці зрівняли рахунок.
В овертаймі команди зробили по одному голу. Мане знову забив "Челсі", але гравець лондонського клубу Жорже Луїз Фрелло зрівняв рахунок з пенальті на 101-й хвилині.
В серії пенальті перші дев'ять ударів були точними, а на 10-му ударі голкіпер "Ліверпуля" успішно захистив ворота.
"Ліверпуль" в серії пенальті обіграв "Челсі"
"Ліверпуль" в серії пенальті обіграв "Челсі"
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Ліверпуль - Челсі 2:2 (по пенальті - 5:4)
Голи: Мане, 48, 95 - Жиру, 36, Жоржиньо, 101 (з пенальті)
Ліверпуль: Адріан - Гомес, Матіп, ван Дейк, Робертсон (Александер-Арнольд, 91) - Хендерсон, Фабіньо, Мілнер (Вейналдум, 64) - Окслейд-Чемберлен (Фірміні, 46), Салах, Мане (Ориг, 103)
Челсі: Аррисабалага - Аспілікуета, Зума, Кристинсен (Томори, 85), Емерсон - Жоржиньо, Канте, Ковачич (Барклі, 101) - Педро, Жиру (Абрахам, 74), Пулишич (Маунт, 74)
Попередження: Хендерсон, Александер-Арнольд - Аспілікуета

Нагадаємо, цей матч вперше в історії обслуговувала жіноча бригада арбітрів на чолі з француженкою Стефані Фраппар.

Як писав Знай.ua, 11-річний фанат "Ліверпуля" Луїс Фаулер розбив собі ніс, у спробі отримати автограф форварда улюбленої команди Мохамеда Салаха.

Як пише Mirror, хлопчик врізався в ліхтарний стовп і розбив ніс до крові.

Луїс зі своїм молодшим братом Айзеком чекали Салаха біля бази
"Ліверпуля" в Мелведі. Коли їх кумир сів в автомобіль, хлопчики побігли за машиною, розмахуючи руками, щоб привернути увагу футболіста. Луїс не помітив ліхтарний стовп і налетів на нього.

Салах вийшов з машини, дізнатися чи все в порядку юним фанатом. Вони сфотографувалися, і хлопчика відправили до лікарні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мохамед Салах та 11-річний Луїс Фаулер
Мохамед Салах та 11-річний Луїс Фаулер

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Салах став найкращим футболістом: версія ВВС.