Британський холдинг ВВС (British Broadcast Corporation) визнав 26-річного форварда Ліверпуля Мохаммеда Салаха найкращим африканським футболістом 2018 року.

Єгипетський нападачий виграв "Золоту бутсу" Прем'єр-ліги Англії, побивши рекорд результативності протягом одного сезону (Мохаммед забив 32 м'ячі, тоді як найвищим показником до цього був 31 гол).

Також разом з Ліверпулем Салах дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, в якому "мерсисайдці" на київському НСК "Олімпійський" поступилися мадридському Реалу (1:3).

На чемпіонаті світу-2018 збірна Єгипту в групі А програла всі 3 матчі національним командам Уругваю, Росії і Саудівської Аравії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Яскрава перемога Ліверпуля

11 грудня в рамках 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Ліверпуль на стадіоні "Енфілд" грав з Наполі.

Мерсисайдцям, щоб пройти в плей-офф, треба було перемогти неаполітанців. На 34-й хвилині Мохамед Салах вивів Ліверпуль вперед і зі рахунком 1:0 команди пішли на перерву.

У другій половині зустрічі Наполі мав два відмінних шанси забити, а Ліверпуль в рази три більше. Але голів у цьому поєдинку більше не було і англійська команда перемогла у матчі, забезпечивши себе участь у плей-офф Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонов. 6-й тур

Ливерпуль - Наполи - 1:0 (1:0)

Гол: Салах, 34.

Вечірка зірок Арсеналу

Зірки лондонського Арсеналу потрапили в скандал через вечірку з вживанням "звеселяючого газу" і алкогольних напоїв.

Інформацію опублікувало видання The Sun, в розпорядження якого потрапили ексклюзивні відеозаписи з заходу. Вечірка відбулася напередодні старту сезону в серпні.

У своєрідному паті брали участь П'єр-Емерік Обамеянг, Месут Озіл, Сєад Колашинац, Александр Ляказетт, Маттео Гендузі, Шкодран Мустафі і Генріх Мхітарян, які потрапили на камери під час вечірки в одному з елітних клубів Лондона. Повідомляється, що всього на вечірці було 12 гравців Арсеналу.

The Sun стверджує, що на вечірці була горілка Ciroc (2250 євро за пляшку), шампанське Dom Perignon (2250 євро за пляшку), а також Hennessy VS Scotch (2800 євро за пляшку).

Відомо, що крім вживання алкоголю, футболісти також вдихали "звеселяючий газ" з повітряних кульок. Згідно з кадрами з камер відеоспостереження "звеселяючий газ" не вдихали тільки Мхітарян і Мустафі.

Передбачається, що лідери "канонірів" орендували окремий зал у клубі, куди були запрошені 70 дівчат і все окрім футболістів у цей день повинні були здавати свої мобільні телефони, щоб ніхто не міг зробити провокаційні фото. Після закінчення вечірки приблизно о 4 ранку деякі футболісти усамітнилися з запрошеними дівчатами в окремих кімнатах або своїх автомобілях.

Цікаво, як відреагує на подію головний тренер Арсеналу Унаї Емері, який є прихильником суворої дисципліни і заборонив своїм підопічним вживати навіть фруктові соки на тренувальній базі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія заплатить 150 мільйонів за двох вундеркіндів з Аякса.