Екс чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA/WBO/IBF/IBO Ентоні Джошуа впевнений, що його супернику Енді Руїсу незвичайним чином пощастило здобути перемогу у їх першому поєдинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання SkySports.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я програв через лакі-панч. Цей удар був посланий богами. Я не знаю, які ознаки струсу мозку, але після бою я не розумів, в якому раунді була зупинка. Я здивований, що Руїсу знадобилося ще чотири раунди, щоб добити мене. Сам Руїс опинився в легкому нокдауні. Він не показував нічого особливого, але й не був вражений. Мені треба було повозитися з ним довше. Але інстинкт всередині сказав мені: "Бум!". Все завершилося тим, що я зловив лівий хук в верхню частину голови. Руїс - не найталановитіший боксер. Просто хороший", - заявив Джошуа.

Нагадаємо, Ломаченко перед боєм з Кемпбеллом підтримали навіть в небесах: "Плющить багатьох".

Як повідомляв Знай.иа вдова Максима Dadashova нарешті заговорила, це боляче слухати: "Бачила його останній подих".

Знай.иа писав, у Зеленського прийняли ключове рішення для українського спорту: за крок від непоправного.