Колишній тренер футбольного клубу луганської "Зорі" Юрій Вернидуб міг стати наставником київського "Динамо".

Про це розповів ведучий програми "ТаТоТаке" Сергій Болотников.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Точно знаю, що Ігор Суркіс розглядав Вернидуба, серйозно розглядав як варіант. Але не знаю, чому вирішив в результаті до нього не звертатися ", - сказав Болотников.

Сам Вернидуб раніше коментував свою кандидату в якості тренета київського клубу: "Я готовий очолити Динамо? А що це ви такі питання ставите? Я шкодую про звільнення Хацкевича, але це життя. У мене ніколи ні з ким не було розмов. І зараз мені ніхто не дзвонив. З чого ви берете, що я повинен стати тренером "Динамо"?".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Юрій Вернидуб
Юрій Вернидуб

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазачимо, в підсумку новим наставником "Динамо" став Олексій Михайличенко. Власник футбольного клубу Ігор Суркіс розповів, що попередній тренер Олександр Хацкевич не впорався з поставленими для нього завданнями.

Олександр Хацкевич
Олександр Хацкевич

"Коли я підписував новий контракт із Хацкевичем, то мав розмову з усією командою, і вони мене запевнили, що процес омолодження складу завершився й тепер вони готові до вирішення серйозних завдань. Дивлячись, що ми маємо на увазі під поняттям "серйозні завдання", але, як на мене, – це боротьба за чемпіонство, яка, в принципі, продовжується, а також потрапляння до групи Ліги чемпіонів. Завдання не було виконане, і моя розмова з Олександром Хацкевичем звелася до того, що йому потрібно відпочити, а команду має очолити новий головний тренер із новою мотивацією та ідеями, аби повернути довіру вболівальників", - заявив Суркіс.

Нагадаємо, дружина екс-динамівця оголила найспокусливіше в образі "татуйованої вчительки".

Як повідомляв Знай.uа, Роналду знявся у найогиднішій рекламі: чому легенду "затикали" хейтери.

Також портал Знай.uа писав, вперше за 10 років Мессі не зіграє в першому турі Ла Ліги: що сталося.