Український боксер, чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик буде битися проти чемпіона світу за версією IBF Артура Бетербієва, який родом Росії. Цей поєдинок буде об'єднувальним.

Про це повідомляє Top Rank Boxing на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Поєдинок Гвоздика та Бетербієва буде за звання чемпіона світу за версіями WBC та IBF. Поєдинок відбудеться 18 жовтня у Філадельфії.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Варто зазначити, що 32-річний Гвоздик провів на професійному рингу 17 поєдинків, 34-річний Бетербієв – 14. Жоден з них ще не програвав бої. Український боксер вдруге буде захищати свій пояс за версією WBC, а також вперше проведе об'єднувальний бій.

Нагадаємо, дружина екс-динамівця оголила найспокусливіше в образі "татуйованої вчительки".

Як повідомляв Знай.uа, Роналду знявся у найогиднішій рекламі: чому легенду "затикали" хейтери.

Також портал Знай.uа писав, стильна Влада Седан показала, як підтримує Зінченка: 5:0 - лише початок.