Футболісти друголігової "Енергії" після виїзного матчу з "Авангардом-2" в Краматорську скупались в місцевій водоймі. Як виявилося, частина міста напередодні залишилася без води через аварію на трубопроводі. В результаті комунальним ПП була припинена подача води в місті.

Цікаво, що матч 4-го туру 2-ї української ліги (третій за силою дивізіон країни) "Авангард-2" (Краматорськ) - "Енергія" (Нова Каховка) завершився перемогою гостей з рахунком 1:2.

Відтак, футболістам "Енергії" після матчу не вдалося прийняти душ. Зазначимо, що температура повітря в день гри була досить високою, +30. Довелося гравцям перед поїздкою додому податися до найближчого водоймища і там вже приймати водні процедури.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Самі футболісти з гумором поставилися до подібної ситуації, опублікувавши фото з підписом:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Виграли – мийтеся в канаві... Професійний футбол. Браво Краматорськ", - підписав відповідне фото один з футболістів в Instagram.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зазначити, що для матчів нижчих дивізіонів українського футболу різного роду екстрим – це банальні речі. Приміром, у попередньому чемпіонаті Другої ліги скандалом завершився матч у Новоград-Волинському, в якому житомирське "Полісся" приймав рівненський "Верес" (1:2).

З трибуни, де сиділи вболівальники "Полісся", на поле полетіла петарда – вона вибухнула прямо біля гравці "Вереса" Дмитра Ховбоші. Захисник впав на газон, а кілька футболістів "Вереса" пішли в бік фанів.

Нагадаємо, дружина екс-динамівця оголила найспокусливіше в образі "татуйованої вчительки".

Як повідомляв Знай.uа, Роналду знявся у найогиднішій рекламі: чому легенду "затикали" хейтери.

Також портал Знай.uа писав, стильна Влада Седан показала, як підтримує Зінченка: 5:0 - лише початок.