Огнєн Вукоєвич, колишній футболіст, в даний момент є скаутом київського "Динамо". Він нарешті розповів подробиці того, що з ним було після скандалу під час ЧС-2018 в Росії. Разом з Домагоєм Відою Вукоєвич тоді записав відео, в якому футболісти вигукували "Слава Україні!".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я відразу сказав, що ніяких політичних намірів у нас не було. Ми взагалі про це не думали. І відразу сказали, що нас цікавить тільки футбол, політика нас взагалі не цікавить. Ми футбольні люди. Були раді, що виграли по пенальті. Я ніякий не герой і не чекаю ніяких нагород. Просто це була радість. І мені завжди приємно, коли мене вболівальники згадують як футболіста", - пояснив Вукоєвич.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Футболіст не підтвердив інформацію, що після цього відео його виключили з хорватської збірної.

"Зі збірної мене ніхто не виключав, я залишився в команді до кінця чемпіонату і повернувся в Хорватію з командою і медаллю. Шкода тільки, що програли фінал Франції", - додав він.

Нагадаємо, раніше "Слава Україні!": Віда вперше після чемпіонату світу засвітився в Києві.

Також Знай.uа писав, що напівгола дружина екс-динамівця засвітилася в компанії оголених красенів: "Дуже скоро...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ірина Геращенко виходить заміж: в мережу просочилися фото з дівич-вечора легкоатлетки на яхті.