Бразильський екс-захисник "Динамо" Родріго, який виступав за український команду з 2005 по 2010 рік, розповів про внутрішню кухню київського клубу.

Зокрема, відома футбольна зірка висловив свої міркування з приводу того, хто х тренерів розвалив київське "Динамо". Родріго вважає, що Леонід Буряк, який прийшов в клуб в 2005 році, розвалив команду.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мені в "Динамо" подобався Сабо. У нього був стабільний склад. Він вибрав обойму і їй довіряв. Буряк і Дем'яненко шарахалися з боку в бік. Вони не могли визначитися, хто основний, а хто запасний. Не було твердої групи. Ти граєш то з одним в парі, то з іншим, що, природно, призводить до непорозуміння. Пішов Сабо і почався бардак. Буряк розвалив команду. Я не розумів логіки вибору складу. При Дем'яненку ця тема продовжилася, тому я і попросився в оренду. Я звик , що де б не грав, завжди був основним. А тут мені то довіряли, то ні ", - розказав Родріго в інтерв'ю журналу "Футбол".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Родріго в 2004 році успішно виступав за Сан-Паулу, після чого отримав запрошення від київського "Динамо". У складі "біло-синіх" ставав чемпіоном України, двічі завойовував Кубок країни, і ще двічі - Суперкубок. Останні два роки контракту з українським клубом Родріго провів "в оренді" на батьківщині, виступаючи за "Фламенго", "Сан-Паулу" і "Греміо".

Нагадаємо, Роналду зробив Мессі дивну пропозицію

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайличенко повернув у Динамо захисника Сідклея

Також Знай.ua писав, півзахисник Динамо хоче перейти в мексиканський клуб