Даяна Ястремська, українська тенісистка, здобула драматичну перемогу на старті останнього турніру в сезоні серії Великого шолома US Open.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

19-річна тенісистка родом з Одеси. На матчі вона обігнала Моніку Нікулеску з Румунії. Ястремська виборола 3 партії - 6:4, 1:6, 6:2.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Матч тривав 1 годину 55 хвилин. Ястремська реалізувала чотири з дев'яти брейк-поінтів, тричі подала навиліт і виграла 32 активних розіграшу. У пасиві Ястремської 3 подвійні і 39 невимушених помилки.

Ястремська посіяна під 32-м номером, у наступному колі вона битиметься з Ребеккою Петерсон з Швеції.

Нагадаємо, раніше Світоліна показала, як готується до важливих змагань в Нью-Йорку: фото.

Також Знай.uа писав, що Premier Mandatory: Світоліна, Ястремська та Цуренко виступлять на останньому у сезоні турнірі WTA.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українська тенісистка Ангеліна Дімова показала, які пружні сідниці "наприседала": фото строго для дорослих.