Американський боєць ММА Нік Ньюелл, у якого ампутована ліва рука по лікоть, переміг у дебютному бою на турнірі Bellator 225.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
33-річний американець переміг співвітчизника Корі Браунінга в першому раунді задушливим прийомом.
Бій відбувся в Бриджпорті (США).

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нік Ньюелл - боєць з вродженою ампутацією руки. Виступає в ММА з 2009 року, провів 18 боїв, лише два з яких програв.
Ньюелл підписав контракт з Bellator у липні нинішнього року.
Як раніше повідомляв Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.