Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО). На кону поєдинку стоятимуть пояси WBA, WBO і WBC в легкій вазі.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Дивіться промо-ролик бою Ломаченко - Кемпбелл:
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тренер Кемпбелла Шейн Макгіган розповів, як вони планують перемогти Ломаченка.

"Ми плануємо перемогти. Ми хочемо шокувати всіх і готуємося до цього. У нас панує саме такий настрій. Проблема Люка полягає в тому, що він іноді опускається до рівня опонентів. Але він завжди відчуває себе комфортно, коли треба піднятися на рівень вище.

Він зібраний і тримає все під контролем. Коли Кемпбелл вдарить і потрясе Ломаченка, для нас це не буде великим шоком. Якщо Ломаченко впаде, як в бою Хорхе Лінаресом, Люк не стане торкатися його рукавичок перед тим, як піти в атаку. Йому треба бути безжальним. Люк і сам каже, що йому не слід демонструвати повагу до Ломаченка під час бою.

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні

Якщо поглянути на тренування Ломаченка, то можна побачити, що він успішно поєднує різні види спорту. Безумовно, у нього унікальний талант. Василь спробує пресингувати Кемпбелла, щоб змусити його відступати. Ми ж хочемо донести декілька ударів на початку бою, щоб Ломаченко поважав Люка. Звичайно, у Василя є слабкості, якими ми можемо скористатися. У Люка сильні руки, так що він може наносити потужні удари", - заявив Шейн Макгіган.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За бій з Кемпбеллом Ломаченко отримає рекордний гонорар в розмірі 4 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко розповів про головне досягнення в кар'єрі.