Олімпійського чемпіона із велоспорту німець Яна Ульріха затримали після нападу та побиття на повію. Згодом звільнили, але наклали штраф.

Про це інформує видання Reuters.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ульріха спочатку було засуджено за заподіяння шкоди здоров'ю жінці та примусу її до інтиму. Згодом звинувачення у замаху на вбивство суд зняв зі спортсмена. Проте факт побиття був і за йе цому доведеться заплатити 7,2 тисячі євро.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У серпні 2018 Ульріх образив 31-річну жінку і зажадав повернути 600 євро, які він заплативши їй за послуги. Потім він штовхнув її до стіни і побивши. Постраждала пошкодила плечі і шийний відділ хребта. У тієї момент Ульріх перебував у стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, екс-чемпіон UFC Конор Макгрегор виправдався за гучий скандал. Його звинуватили у сексуальному насильстві.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина відомого спортсмена прогулялась містом майже голяка.

Також портал Знай.ua писав, що відомий боксер на рекламі заробв більше, ніж на своїх боях.