Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) заперечує звинувачення в сексуальному насильстві над жінкою.

Поліція Ірландії в березні почала розслідування, а представники Макгрегора тоді назвали все це лише чутками.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент UFC Дана Уайт також повідомив, що нічого про це не знає.

"Я нічого про це не знаю. Коли ми про це розмовляли, Конор сказав, що це не він, а хтось інший. Так що я не знаю", - розповів Уайт на шоу Dana white's Tuesday Night Contender Series.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.